Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Güncel haberler.
 Araclari kimler yakiyor?

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Araclari kimler yakiyor?  (Okunma Sayısı 297 defa) Seçenekler Arama
« : Aralık 22, 2007, 01:34:02 ÖS »
akyuznet
Administrator
Üye Bilgileri Selendili

Araclari kimler yakiyor?

Istanbul Valisi Guler: Yakanlari tespit ettik, kisa zamanda yakalayacagiz

Kurban Bayrami dolayisiyla Istanbul Emniyet Mudurlugunun Vatan  Caddesi'ndeki yerleskesinde duzenlenen bayramlasma torenine katilan Vali  Guler, yaptigi aciklamada, guvenlik gorevlilerinin alinan tedbirleri en  iyi sekilde uygulamasi sayesinde Istanbul'da bayramin saglikli ve  huzurlu gectigini soyledi.

Vatandaslarin kurban kesimine iliskin kurallara buyuk olcude uyduklarini  dile getiren Guler, ''Kesim yerleri disinda kesim yapan ve cevreyi  kirletenler hakkinda 395 ihbar alindi. Bunlarin 232'sine aninda mudahale  edilerek, uygun yerlere yonlendirildi. 163 kisiye de toplam 9 bin 55 YTL  ceza kesildi'' dedi.

Vali Guler, basin mensuplarinin son gunlerde Istanbul'da meydana gelen  arac kundaklanmalarina iliskin sorulari uzerine de olaylarin basina  yansidigi kadar buyutulecek boyutta olmadigini soyledi.

Guler, sozlerini soyle surdurdu: ''Basinda bu tip eylemlerin abartili bicimde yansitilmasini dogru  bulmadigimi ifade etmek istiyorum. Degisik yerlerde MOBESE kameralari  ile tespit yapildi. Belli olaylarin yil donumleri bahane edilerek, bu  tip olaylar yapiliyor. Arkadaslarimiz takip ediyorlar. En kisa zamanda  yakalariz.''

Il Jandarma Alay Komutani Kurmay Kidemli Albay Unal Karaosmanoglu ve  Istanbul Emniyet Muduru Celalettin Cerrah'in da katildigi torende, Vali  Guler, polis mudurleri ve aileleriyle bayramlasti.

AA

Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Araclari kimler yakiyor?
« Posted on: Mayıs 22, 2012, 04:15:34 ÖÖ Â»

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv