« Yanıtla #30 : Mayıs 14, 2007, 08:08:34 ÖÖ » |
|
since
|
dostum Mehmet ağarın bu konuda bir açıklaması oldu o seçimin hemen arkasından ben telefonla aradılar ve şunu söylediler o meclise geleceksin ve abdullah güle oy vereceksin diye tehdit ettiler diye bende gelmicemi vurguladım dedi sen tuttumuşsun halen siyaset mühendislerinini etkısı altınta kalmı bilmem ney sen kapalı kutunun dışına bakıyorsun peki içinde ne var bunu düşünen varmı ? resmen söledi chp yi desteklemiyorum meclise gelmicem diye tamam dostum öyle olsun ben kutunun dışından bakıyor olayım;neticede takdir kamuoyunun!
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : Mayıs 14, 2007, 08:11:39 ÖÖ » |
|
since
|
bence anap ve dyp esittır dp oda esittır yuzde 13 oy ahanda buraya yazdım... Almazsa bi daha siteye girmem. niye girmiyon kardeş?alsada almasada sen girmeye devam et,neticede seçim olayı tercih işidir gelir geçer ama bizler kalıcı olalım...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #32 : Mayıs 14, 2007, 10:45:54 ÖÖ » |
Fardeles
|
bence anap ve dyp esittır dp oda esittır yuzde 13 oy ahanda buraya yazdım... Almazsa bi daha siteye girmem. Sitenin suçu ne kardeş. Cezayı siteye veriyorsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : Mayıs 15, 2007, 08:23:49 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
bence anap ve dyp esittır dp oda esittır yuzde 13 oy ahanda buraya yazdım... Almazsa bi daha siteye girmem. onlar % 13 oy alsın ben bıyıkları kesecemm, ahanda ben de yazdımm:76:
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #34 : Mayıs 15, 2007, 08:27:53 ÖÖ » |
|
since
|
Sitenin suçu ne kardeş. Cezayı siteye veriyorsun. yaniiii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : Mayıs 15, 2007, 08:50:35 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #36 : Mayıs 15, 2007, 12:22:31 ÖS » |
|
since
|
Boş salon Mumcu ve Ağar'ı ŞOK etti Salon dolsun diye birbuçuk saat geç gelen liderlerin tertip komitesine “Ne yapın edin, katılıma arttırın” talimatları da işe yaramadı
DP'nin kuruluş yıldönümünde 2 bin kişilik salonu dolduramayan Ağar ve Mumcu'nun morali bozuldu. Salon dolsun diye birbuçuk saat geç gelen liderlerin tertip komitesine “Ne yapın edin, katılıma arttırın” talimatları da işe yaramadı
Seçime Demokrat Parti (DP) çatısı altında girme kararı alan DYP ve Anavatan, merkez sağda hayal ettikleri sinerjiyi bir türlü yakalayamadı. 14 Mayıs 1950 seçimlerinin 57. yıldönümü dolayısıyla yapılan toplantıda, 2 bin kişilik Selim Sırrı Spor Salonu'nun yarısı bile dolmazken, salona birlikte giren Ağar ve Mumcu'nun suratlarının asılması dikkat çekti.
Saat 10.00'da başlaması gereken toplantı, salonun dolmaması üzerine tertip komitesince birbuçuk saat geç başlatıldı. Liderlerinden sürekli, “Ne yapın edin, salonu doldurun” talimatı alan parti yöneticileri bütün gayretlerine rağmen salonun dolmasını sağlayamadılar. Bunun üzerine misafirleri daha fazla bekletmek istemeyen iki lider saat 11.30 civarında aynı araçla toplantının yapıldığı salonu geldiler ve canları oldukça sıkkın bir şekilde protokoldeki yerlerini aldılar. Konuşmasına, “Sevgili DP'liler” diye başlayan Anavatan lideri Mumcu, “12 Eylül'ün ayırdığı iki nehir şimdi birleşecek. İki nehrin suları birbirine nasıl karışırsa, Anavatan ve DYP kimlikleri de öylesine birbirine karışacak” dedi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : Mayıs 15, 2007, 12:24:48 ÖS » |
|
since
|
göreceksiniz
FUAT, 2007-05-15 12:55:52 aradan zamnan geçer. mumcu ve ağar (utanmazlarsa) siyaseti bırakır. bir tv programında veya gazete söyleşisinde itiraf ederler biz milletin değerlerini hiçe saydık parlemento ya tsk dan korktuk giremedik aynı zamanda kendimize çıkar sağlarmıyız diye düşündük parlementoyu hiçe saydığımız için millet bizi saymadı. diyecekler. bunların siyasette sağ seçmen nin gözünde yerleri artık kalmadı. dp ye yapılan bu gün akp ye yapıldı. bunlar chp nin gazına geldiler ama bu millet o gazıda alır. Eden bulur
HANİFİ SUSAN, 2007-05-15 11:39:46 Aslını inkar edenlerin durumlarını görmek isteyenlere en yakın örnek karşımızda durmakta.Nedir bu inat?Halka yakın görünüp soluğu başka yerlerde almak neyin nesidir?Sonuçlarını tahmin etmediğiniz belli oluyor.Seçim günü sandıklar da boş çıkınca siyaset sahnesinin atık deposunda kendinize yer aramaya başlayın.Çünkü orada da epey bir yığılma var.!!! not:samanyolu haber sitesinden alıntıdır.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : Mayıs 15, 2007, 10:03:50 ÖS » |
seyman
|
göreceksiniz FUAT, 2007-05-15 12:55:52 aradan zamnan geçer. mumcu ve ağar (utanmazlarsa) siyaseti bırakır. bir tv programında veya gazete söyleşisinde itiraf ederler biz milletin değerlerini hiçe saydık parlemento ya tsk dan korktuk giremedik aynı zamanda kendimize çıkar sağlarmıyız diye düşündük parlementoyu hiçe saydığımız için millet bizi saymadı. diyecekler. bunların siyasette sağ seçmen nin gözünde yerleri artık kalmadı. dp ye yapılan bu gün akp ye yapıldı. bunlar chp nin gazına geldiler ama bu millet o gazıda alır. Eden bulur HANİFİ SUSAN, 2007-05-15 11:39:46 Aslını inkar edenlerin durumlarını görmek isteyenlere en yakın örnek karşımızda durmakta.Nedir bu inat?Halka yakın görünüp soluğu başka yerlerde almak neyin nesidir?Sonuçlarını tahmin etmediğiniz belli oluyor.Seçim günü sandıklar da boş çıkınca siyaset sahnesinin atık deposunda kendinize yer aramaya başlayın.Çünkü orada da epey bir yığılma var.!!! not:samanyolu haber sitesinden alıntıdır..... samanyolı kime çalışıyor dostum ya geç bunları ortam germenin adı işte budur herkes almış koltuğunun altına bir medya gurubu konuşuyor ya cezalarını kaldırıp vergi borçlarını silerek kendilerine gebe bıraktıklarına nedemeli bu millet bunlarun hesabını hiç sormayacakmı?
|
|
|
|
|
|
Havaya bakar hava alırsın, Toprağa bakar dua alırsın...
|
|
|
« Yanıtla #39 : Mayıs 16, 2007, 02:24:17 ÖS » |
|
since
|
samanyolı kime çalışıyor dostum ya geç bunları ortam germenin adı işte budur herkes almış koltuğunun altına bir medya gurubu konuşuyor ya cezalarını kaldırıp vergi borçlarını silerek kendilerine gebe bıraktıklarına nedemeli bu millet bunlarun hesabını hiç sormayacakmı? dostum burada cezalarını kaldırıp vergi borçlarını silerek kendilerine gebe bıraktıklarına ne demeli dersen bunu ispatlaman lazım bence? eğer iddia ettiğin gibi böyle bir şey varsa samanyolu na yada kimler yapıyorsa zehir zıkkım olsun..:58: ancak dediğim gibi elinde kanıtın yada ispatın varmı dostum?:58: ayrıca bu şekilde diyerek o kurumdaki insanların hakkını gasp etmiş olmuyormuyuz,bir anlamdada onların hakkı üzerimize geçiyor; eğer söylediklerin doğru değilse ahirette işin zor... ancak söylediğin gibi yaptılarsa bu sefer ahirette onu yapanların işi zor...:58: ayrıca alıntı yaptığım kısım,samanyolu haber çalışanlarının yazdıkları değil tam aksine oradan haberleri takip edenlerin yorumları... o iki kişinin görüşünü sırf samanyolu haberden alıntı yapıldığı için koskoca bir tv kuruluşuna maledemeyiz ki?:36: :36: :36: :36:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #40 : Mayıs 16, 2007, 02:43:18 ÖS » |
seyman
|
dostum burada cezalarını kaldırıp vergi borçlarını silerek kendilerine gebe bıraktıklarına ne demeli dersen bunu ispatlaman lazım bence? eğer iddia ettiğin gibi böyle bir şey varsa samanyolu na yada kimler yapıyorsa zehir zıkkım olsun..:58: ancak dediğim gibi elinde kanıtın yada ispatın varmı dostum?:58: ayrıca bu şekilde diyerek o kurumdaki insanların hakkını gasp etmiş olmuyormuyuz,bir anlamdada onların hakkı üzerimize geçiyor; eğer söylediklerin doğru değilse ahirette işin zor... ancak söylediğin gibi yaptılarsa bu sefer ahirette onu yapanların işi zor...:58: ayrıca alıntı yaptığım kısım,samanyolu haber çalışanlarının yazdıkları değil tam aksine oradan haberleri takip edenlerin yorumları... o iki kişinin görüşünü sırf samanyolu haberden alıntı yapıldığı için koskoca bir tv kuruluşuna maledemeyiz ki?:36: :36: :36: :36: İSPATA GEREK YOK DOSTUM MEDYANIN PATRONU DOĞAN GURUBUDUR ONUN HAKKINDA YAZILANLARIDA BU SİTEYE SEN BEN ARKADAŞLARIMIZ AKTARDI YAKLAŞIK HER KANALIN VE HER GAZETENİN BELLİ BİR RENGİ VARDIR KOLTUK ALTINDAN KASTIM BUDUR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #41 : Mayıs 16, 2007, 02:48:49 ÖS » |
seyman
|
dostum burada cezalarını kaldırıp vergi borçlarını silerek kendilerine gebe bıraktıklarına ne demeli dersen bunu ispatlaman lazım bence? eğer iddia ettiğin gibi böyle bir şey varsa samanyolu na yada kimler yapıyorsa zehir zıkkım olsun..:58: ancak dediğim gibi elinde kanıtın yada ispatın varmı dostum?:58: ayrıca bu şekilde diyerek o kurumdaki insanların hakkını gasp etmiş olmuyormuyuz,bir anlamdada onların hakkı üzerimize geçiyor; eğer söylediklerin doğru değilse ahirette işin zor... ancak söylediğin gibi yaptılarsa bu sefer ahirette onu yapanların işi zor...:58: ayrıca alıntı yaptığım kısım,samanyolu haber çalışanlarının yazdıkları değil tam aksine oradan haberleri takip edenlerin yorumları... o iki kişinin görüşünü sırf samanyolu haberden alıntı yapıldığı için koskoca bir tv kuruluşuna maledemeyiz ki?:36: :36: :36: :36: DOSTUM OLAY MALETMEK DEĞİL BİR KANALA YADA BİR GAZETEYE BAĞLANARAK YORUM YAPMAMALIYIZ GENELLEME SEYREDERSEK DAHA İYİ DÜŞÜNCELERE SAHİP OLURUZ KANISINDAYIM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : Mayıs 16, 2007, 02:59:07 ÖS » |
|
since
|
İSPATA GEREK YOK DOSTUM MEDYANIN PATRONU DOĞAN GURUBUDUR ONUN HAKKINDA YAZILANLARIDA BU SİTEYE SEN BEN ARKADAŞLARIMIZ AKTARDI YAKLAŞIK HER KANALIN VE HER GAZETENİN BELLİ BİR RENGİ VARDIR KOLTUK ALTINDAN KASTIM BUDUR. bu konuda haklısın dostum.. sana katılıyorum... imedya sahipleri siyasi parti gibi hareket ediyor.. son derece yanlı ve taraflı davranıyorlar bu konuda hemfikiriz...:72: :72:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #43 : Mayıs 16, 2007, 03:00:19 ÖS » |
|
since
|
DOSTUM OLAY MALETMEK DEĞİL BİR KANALA YADA BİR GAZETEYE BAĞLANARAK YORUM YAPMAMALIYIZ GENELLEME SEYREDERSEK DAHA İYİ DÜŞÜNCELERE SAHİP OLURUZ KANISINDAYIM tabiki dostum haklısın... sadece tek taralı hareket etmemeliyiz... :72: :72: :72:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #44 : Haziran 06, 2007, 08:45:03 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
bence anap ve dyp esittır dp oda esittır yuzde 13 oy ahanda buraya yazdım... Almazsa bi daha siteye girmem. benim bıyıkların başına bir kaza gelmeyeceği daha şimdiden belli oldu... onlar % 13 oy alsın ben bıyıkları kesecemm, ahanda ben de yazdımm:76: bence anap ve dyp esittır dp oda esittır yuzde 13 oy ahanda buraya yazdım... Almazsa bi daha siteye girmem. onlar % 13 oy alsın ben bıyıkları kesecemm, ahanda ben de yazdımm:76:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #45 : Haziran 06, 2007, 08:46:37 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
bence anap ve dyp esittır dp oda esittır yuzde 13 oy ahanda buraya yazdım... Almazsa bi daha siteye girmem. onlar % 13 oy alsın ben bıyıkları kesecemm, ahanda ben de yazdımm:76: bence anap ve dyp esittır dp oda esittır yuzde 13 oy ahanda buraya yazdım... Almazsa bi daha siteye girmem. onlar % 13 oy alsın ben bıyıkları kesecemm, ahanda ben de yazdımm:76: benim bıyıkların başına bir kaza gelmeyeceği daha şimdiden belli oldu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #46 : Haziran 06, 2007, 08:49:00 ÖÖ » |
seyman
|
bence anap ve dyp esittır dp oda esittır yuzde 13 oy ahanda buraya yazdım... Almazsa bi daha siteye girmem. benim bıyıkların başına bir kaza gelmeyeceği daha şimdiden belli oldu... onlar % 13 oy alsın ben bıyıkları kesecemm, ahanda ben de yazdımm:76: bence anap ve dyp esittır dp oda esittır yuzde 13 oy ahanda buraya yazdım... Almazsa bi daha siteye girmem. onlar % 13 oy alsın ben bıyıkları kesecemm, ahanda ben de yazdımm:76: BÜYÜK KONUŞMAK BAZEN ADAMI REZİL EDER HOCAM BU MİLLETİN OYU KİMSENİN CEBİNDE DİİL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #47 : Haziran 06, 2007, 08:55:48 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
bence anap ve dyp esittır dp oda esittır yuzde 13 oy ahanda buraya yazdım... Almazsa bi daha siteye girmem. benim bıyıkların başına bir kaza gelmeyeceği daha şimdiden belli oldu... onlar % 13 oy alsın ben bıyıkları kesecemm, ahanda ben de yazdımm:76: bence anap ve dyp esittır dp oda esittır yuzde 13 oy ahanda buraya yazdım... Almazsa bi daha siteye girmem. onlar % 13 oy alsın ben bıyıkları kesecemm, ahanda ben de yazdımm:76: BÜYÜK KONUŞMAK BAZEN ADAMI REZİL EDER HOCAM BU MİLLETİN OYU KİMSENİN CEBİNDE DİİL görünen köy kılavuz istemez seyman kardeşim, bir hamle yaparsın, birşeyleri başka şeylere feda eder, risk alırsın.., sonuç bazen koca bir zarar olabilir, bu da bir ticaret belki, ama siyasetin de bir dili var ve biz bu dilin söylediklerini hergün işitiyor, yorumluyoruz, tabi yorumlar özneldir...doğal olarak, neticeyi Allah bilir ...hayırlısı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #48 : Haziran 06, 2007, 09:33:13 ÖÖ » |
seyman
|
bence anap ve dyp esittır dp oda esittır yuzde 13 oy ahanda buraya yazdım... Almazsa bi daha siteye girmem. benim bıyıkların başına bir kaza gelmeyeceği daha şimdiden belli oldu... onlar % 13 oy alsın ben bıyıkları kesecemm, ahanda ben de yazdımm:76: bence anap ve dyp esittır dp oda esittır yuzde 13 oy ahanda buraya yazdım... Almazsa bi daha siteye girmem. onlar % 13 oy alsın ben bıyıkları kesecemm, ahanda ben de yazdımm:76: BÜYÜK KONUŞMAK BAZEN ADAMI REZİL EDER HOCAM BU MİLLETİN OYU KİMSENİN CEBİNDE DİİL görünen köy kılavuz istemez seyman kardeşim, bir hamle yaparsın, birşeyleri başka şeylere feda eder, risk alırsın.., sonuç bazen koca bir zarar olabilir, bu da bir ticaret belki, ama siyasetin de bir dili var ve biz bu dilin söylediklerini hergün işitiyor, yorumluyoruz, tabi yorumlar özneldir...doğal olarak, neticeyi Allah bilir ...hayırlısı... ufukta köy filan görünmüyor sadece basın diliyle konuşuyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #49 : Haziran 06, 2007, 10:25:18 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
bence anap ve dyp esittır dp oda esittır yuzde 13 oy ahanda buraya yazdım... Almazsa bi daha siteye girmem. benim bıyıkların başına bir kaza gelmeyeceği daha şimdiden belli oldu... onlar % 13 oy alsın ben bıyıkları kesecemm, ahanda ben de yazdımm:76: bence anap ve dyp esittır dp oda esittır yuzde 13 oy ahanda buraya yazdım... Almazsa bi daha siteye girmem. onlar % 13 oy alsın ben bıyıkları kesecemm, ahanda ben de yazdımm:76: BÜYÜK KONUŞMAK BAZEN ADAMI REZİL EDER HOCAM BU MİLLETİN OYU KİMSENİN CEBİNDE DİİL görünen köy kılavuz istemez seyman kardeşim, bir hamle yaparsın, birşeyleri başka şeylere feda eder, risk alırsın.., sonuç bazen koca bir zarar olabilir, bu da bir ticaret belki, ama siyasetin de bir dili var ve biz bu dilin söylediklerini hergün işitiyor, yorumluyoruz, tabi yorumlar özneldir...doğal olarak, neticeyi Allah bilir ...hayırlısı... ufukta köy filan görünmüyor sadece basın diliyle konuşuyoruz "görmek" eylemi bazen nereden baktığınıza ve bakış açınıza ve de bakma istidatınıza göre değişir, benim bulunduğun yer biraz tepe...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #50 : Haziran 06, 2007, 10:17:19 ÖS » |
seyman
|
bence anap ve dyp esittır dp oda esittır yuzde 13 oy ahanda buraya yazdım... Almazsa bi daha siteye girmem. benim bıyıkların başına bir kaza gelmeyeceği daha şimdiden belli oldu... demekki kuş bakışı iyi oluyo sizin tepeden onlar % 13 oy alsın ben bıyıkları kesecemm, ahanda ben de yazdımm:76: bence anap ve dyp esittır dp oda esittır yuzde 13 oy ahanda buraya yazdım... Almazsa bi daha siteye girmem. onlar % 13 oy alsın ben bıyıkları kesecemm, ahanda ben de yazdımm:76: BÜYÜK KONUŞMAK BAZEN ADAMI REZİL EDER HOCAM BU MİLLETİN OYU KİMSENİN CEBİNDE DİİL görünen köy kılavuz istemez seyman kardeşim, bir hamle yaparsın, birşeyleri başka şeylere feda eder, risk alırsın.., sonuç bazen koca bir zarar olabilir, bu da bir ticaret belki, ama siyasetin de bir dili var ve biz bu dilin söylediklerini hergün işitiyor, yorumluyoruz, tabi yorumlar özneldir...doğal olarak, neticeyi Allah bilir ...hayırlısı... ufukta köy filan görünmüyor sadece basın diliyle konuşuyoruz "görmek" eylemi bazen nereden baktığınıza ve bakış açınıza ve de bakma istidatınıza göre değişir, benim bulunduğun yer biraz tepe...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #51 : Haziran 11, 2007, 12:27:55 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
mumcu ne yaptığını biliyor mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #52 : Haziran 13, 2007, 01:30:09 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
Sağdaki birleşme projesinin başarısızlıkla sonuçlanması üzerine seçimlerden çekilmek zorunda kalan Anavatan Partisi'nde sinirler gergin.
Adaylık hakkını kaybeden milletvekilleri, birleşme sürecinin 'ayrışma'ya dönüşmesinden liderleri sorumlu tutuyor.
Meclis'teki cumhurbaşkanlığı seçimi oylamasına katılmama kararı, DYP-Anavatan ittifakının temelini oluşturmuştu. Bazı Anavatanlılara göre en büyük hata burada yapıldı. 'CHP'nin arkasına takılmakla yanlış yaptıklarını' belirten Şanlıurfa Milletvekili uran Tüysüz, "Oylamaya katılsaydık başımıza bunlar gelmezdi." değerlendirmesini yapıyor. Hayal kırıklığı sebebiyle 'ne konuşacağını bilmez' hale düştüklerini ifade eden Selami Yiğit (Kars) de, "Olmayacak duaya 'amin' denildi." sözleriyle düşüncesini özetliyor. Mersin Milletvekili Hüseyin Özcan ise isim vermeden DP'yi eleştiriyor. "Hatayı yapanlar sözüne, imzasına sahip çıkmayanlardır." diyen Özcan, halkın sandıkta en iyi cevabı vereceğini kaydediyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #53 : Haziran 21, 2007, 02:47:49 ÖS » |
alsancak
|
bence anap ve dyp esittır dp oda esittır yuzde 13 oy ahanda buraya yazdım... Almazsa bi daha siteye girmem. bir ANAP var dı ya hakikaten, nerede o artiz şimdi. yukarıda yüzde hesaplamalrını tahminleri okudum da, gelişmeler çok hızlı SEYMAN benim bıyıkların başına bir kaza gelmeyeceği daha şimdiden belli oldu... onlar % 13 oy alsın ben bıyıkları kesecemm, ahanda ben de yazdımm:76: bence anap ve dyp esittır dp oda esittır yuzde 13 oy ahanda buraya yazdım... Almazsa bi daha siteye girmem. onlar % 13 oy alsın ben bıyıkları kesecemm, ahanda ben de yazdımm:76: BÜYÜK KONUŞMAK BAZEN ADAMI REZİL EDER HOCAM BU MİLLETİN OYU KİMSENİN CEBİNDE DİİL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #54 : Haziran 21, 2007, 03:29:13 ÖS » |
|
|