« : Mayıs 07, 2007, 02:22:26 ÖS » |
|
since
|
anap+dyp=dp %10 luk seçim barajını geçebilirmi sizce?
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Mayıs 07, 2007, 02:44:52 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Mayıs 07, 2007, 08:30:02 ÖS » |
|
GIRLIYAN
|
aşar tabi niye aşmasın dyp kılpayı kaçırdı barajı zaten en az yüzde 12 oy alırlar benım tahmınlerım mhp 18 akp14 dp 12 chp 11 diger 35
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : Mayıs 07, 2007, 08:58:49 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : Mayıs 08, 2007, 08:23:30 ÖÖ » |
|
since
|
aşmıcanı kim sölemiş aşar elbette Dostum; İster iki ay sonra ister altı ay, sandık ortaya gelecek... Peki, CHP ile el ele, Ahmet Necdet Sezer'in Çankaya'daki süresini uzatmış, 'siyaset mühendisleri'nin etki alanına girerek demokrasinin kanallarının daraltılmasına yardımcı olmuş ANAP ve DYP'liler millete ne diyecek, nasıl oy isteyecekler? 
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #5 : Mayıs 08, 2007, 05:04:08 ÖS » |
seyman
|
Dostum; İster iki ay sonra ister altı ay, sandık ortaya gelecek... Peki, CHP ile el ele, Ahmet Necdet Sezer'in Çankaya'daki süresini uzatmış, 'siyaset mühendisleri'nin etki alanına girerek demokrasinin kanallarının daraltılmasına yardımcı olmuş ANAP ve DYP'liler millete ne diyecek, nasıl oy isteyecekler?  ONU SİNEİ MİLLETTE GÖRÜCEZ DOSTUM ŞU Bİ GERÇEKKİ MİLLET DÜN OLDUU GİBİ BUGÜRNDE ARAYIŞ İÇERİSİNDEDİR YARINDA OLACAKTIR NE DİYECEĞİNİ BIRAKALIM NE VERECEĞİNE BAKALIM ONLAT MEYDANA ÇIKTIMI SÖYLÜYECEĞİNİ BİLİR, BULUT BİZ VATANDAŞIN İŞİ İSE NE VERECEENİ SÖYLÜYECEKLERİNİN İÇİNDE ARAYIP BULMAKTIR. BURADA AKILLI ADIMI BİZ SEÇMENLER ATMAK ZORUNDADIR.
|
|
|
|
|
|
Havaya bakar hava alırsın, Toprağa bakar dua alırsın...
|
|
|
« Yanıtla #6 : Mayıs 08, 2007, 05:10:28 ÖS » |
seyman
|
Dostum; İster iki ay sonra ister altı ay, sandık ortaya gelecek... Peki, CHP ile el ele, Ahmet Necdet Sezer'in Çankaya'daki süresini uzatmış, 'siyaset mühendisleri'nin etki alanına girerek demokrasinin kanallarının daraltılmasına yardımcı olmuş ANAP ve DYP'liler millete ne diyecek, nasıl oy isteyecekler?  el ele derken kastın meclise gitmemelerini hatırlatmaksa maksadın bunu akp kendisi istedi (muhalefet çelik çomak oynasın sözüyle) onlarda oynadılar kim kaybetti ? kaybeden tek unsur türkiye oldu bunuda dyp nin 4 milletvekiline bağlıyorsan eğer sana diycek bişey bulamıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Mayıs 08, 2007, 05:26:05 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : Mayıs 09, 2007, 07:50:12 ÖÖ » |
|
since
|
el ele derken kastın meclise gitmemelerini hatırlatmaksa maksadın bunu akp kendisi istedi (muhalefet çelik çomak oynasın sözüyle) onlarda oynadılar kim kaybetti ? kaybeden tek unsur türkiye oldu bunuda dyp nin 4 milletvekiline bağlıyorsan eğer sana diycek bişey bulamıyorum dostum 4 milletvekile bağlamak değil burada anlatmak istediğim :36: :36: :36: :36: dostum dikkat edersen anap+dyp cumhurbaşkanlığı oylamasından bir gün önce birleşme kararı aldı ve dyp nin 4 anap ın 20 milletvekili vardı.. yani asıl sorumluluğunu yerine getirmeyen anap.ama aynı çatı altına birleştiklerine göre anap dyp suçlu aramaya gerek yok.. ancak sayın ağar ın cumhurbaşkanlığı seçiminden bir gün önce;seçim için 184 milletvekilinin katılması yeterlidir vede 367 tartışması ile meclisin mahkemelere düşmemesi gerekir demesi ve ertesi gün Erkan mumcu ya uyarak meclise gitmemeleri düşündürücü bence... ya sayın Ağar 184 ve 367 nin mahkemelere taşınmasının yanlışlığını dile getirmeyecekti yada Erkan mumcu yu ikna edip meclise giderek Abdullah gül ün cumhurbaşkanlığına hayır diyecekti... milletvekilleri bizleri temsilen bu oylamaya katılmalıydı yani.. ayrıca Denizli milletvekili oylamaya katıldığı için partiden hiçbir açıklama yapılmaksızın ihraç edildi?:58: hem halkın yanındayız diyeceksin hemde Anayasa ve Tsk nın etkisinde kalarak halkın değil devletin yanında olacaksın? ayrıca dostum eğer burada yazdıklarım seni üzecekse bir daha bu konuda görüşlerimi dile getirmem...:51: :51: :51:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Mayıs 09, 2007, 01:03:45 ÖS » |
seyman
|
dostum 4 milletvekile bağlamak değil burada anlatmak istediğim :36: :36: :36: :36: dostum dikkat edersen anap+dyp cumhurbaşkanlığı oylamasından bir gün önce birleşme kararı aldı ve dyp nin 4 anap ın 20 milletvekili vardı.. yani asıl sorumluluğunu yerine getirmeyen anap.ama aynı çatı altına birleştiklerine göre anap dyp suçlu aramaya gerek yok.. ancak sayın ağar ın cumhurbaşkanlığı seçiminden bir gün önce;seçim için 184 milletvekilinin katılması yeterlidir vede 367 tartışması ile meclisin mahkemelere düşmemesi gerekir demesi ve ertesi gün Erkan mumcu ya uyarak meclise gitmemeleri düşündürücü bence... ya sayın Ağar 184 ve 367 nin mahkemelere taşınmasının yanlışlığını dile getirmeyecekti yada Erkan mumcu yu ikna edip meclise giderek Abdullah gül ün cumhurbaşkanlığına hayır diyecekti... milletvekilleri bizleri temsilen bu oylamaya katılmalıydı yani.. ayrıca Denizli milletvekili oylamaya katıldığı için partiden hiçbir açıklama yapılmaksızın ihraç edildi?:58: hem halkın yanındayız diyeceksin hemde Anayasa ve Tsk nın etkisinde kalarak halkın değil devletin yanında olacaksın? ayrıca dostum eğer burada yazdıklarım seni üzecekse bir daha bu konuda görüşlerimi dile getirmem...:51: :51: :51: HATIRLIYORSAN DOSTUM BERABER KARAR ALACAKLARINI DEFALARCA SÖLEMİŞLERDİ... BUNU BEN KELENİN ALTINDA BUZAĞI ARAMAYA BENZETİYYORUM. İLLA BİR SUÇLU BULUNACAKSA BUNADA BİŞEY DENMEZ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : Mayıs 09, 2007, 01:34:30 ÖS » |
|
since
|
HATIRLIYORSAN DOSTUM BERABER KARAR ALACAKLARINI DEFALARCA SÖLEMİŞLERDİ... BUNU BEN KELENİN ALTINDA BUZAĞI ARAMAYA BENZETİYYORUM. İLLA BİR SUÇLU BULUNACAKSA BUNADA BİŞEY DENMEZ... haklısın dostum beraber karar alacaklarını söylediler... ancak; sayın Ağar c.başkanlığı seçimi için mecliste 184 kişi yeterlidir demişti. ayrıca 367 nin mahkemelere taşınmasının yanlışlığını dile getirerek halkın partisi olduğu izlemini vermişti ama son gün oylamaya katılmama kararı alarak halkın değil devletin(anayasa+tsk)etkisinde kalan bir parti lideri olduğunu göstermedimi sence?:58: Erkan mumcu yu ikna edip meclise giderek Abdullah gül ün cumhurbaşkanlığına hayır diyecekti... milletvekilleri bizleri temsilen bu oylamaya katılmalıydı yani :58: ayrıca hergün hem doğru yol partisinden hemde anap tan toplu istifaları hep birlikte görüyoruz... bu istifalar neden? çoğu delege ve yöneticiler yıllarını verdikleri bu partilerden durduk yere neden istifa ediyorlar? hem rahmetli Özal hemde Adnan menderes son zamanlardada Demirel sürekli askeri darbe ve muhtıralarla karşı karşıya kalmadımı? bu saydığım liderlerin demokratik hakları engellenmedimi? e o zaman iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıracağız... bu istifalar boşuna değil dostum... bu insanlar eskisi gibi bilinçsiz değiller ve haklıyı haksızı ayırt edebilecek iradeye ve yürekliliğe sahipler...:72: :72: :72: :72: :72: umarım ilçemiz DYP ve ANAP yönetimi de gerçekleri bir an önce görürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Mayıs 09, 2007, 02:45:44 ÖS » |
|
since
|
MUMCU'ya gelen telefon ve çark hareketi "- Genelkurmay bildirisinden haberi olup da milleti haberdar etmeyen şerefsizdir. Demokrasi için gerekirse canını da vermeyen şerefsizdir, namussuzdur!" Bu sözler, Demokrasi Sınavı'nda çakan Erkan Mumcu'ya ait: Başından beri "367 Hurafesi"ne itibar etmediği halde son düzlüğe girildiğinde birdenbire fikir ve tavır değiştiren bir siyasi liderden bahsediyoruz... İkisi hariç bütün Anavatanlı vekiller 27 Nisan Cuma günü Meclis'teki ilk tur oylamaya katılmayarak "367 Hurafesi"nin Çankaya seçimini bloke etmesinde kilit rol oynadılar... Sadece iki gün önce (25 Nisan Çarşamba) Anavatan MKYK toplantısı başladığında Erkan Mumcu oylamaya katılma konusunda kararlı bir genel başkandı! "367'den dolayı seçim süreci işlemezse ekonomik kriz çıkabileceğinden" falan dem vuruyordu...
Toplantı sürerken saat 16.00 sularında Mumcu'ya gelen telefonlar Anavatan'ın tavrında çok farklı gelişmeleri de beraberinde getirecekti...
Apar topar salondan ayrılan Mumcu, yarım saat kadar sonra hayli telaşlı bir biçimde yerine döndüğünde YÖK Başkanı Teziç'e saldırı düzenlendiğini MKYK üyelerine haber veriyor; "Şu ana kadar konuştuklarımız tümüyle değişmiştir. Artık her şeyi yeni baştan düşünmemiz gerekir" diyordu...
Tam bu noktada karikatürlük bir provokasyon olan "Teziç'e Saldırı" hadisesini hatırlayalım. Saat 14.30'da, "Olay yerinde bulunmayan artı 700 metre uzaktaki makamında doğal güvenlik çemberinin içinde oturan Teziç"e saldırı olmuştu! "Karıştırıcı Eller"in suikastın kendisine değil (Gül'ün adaylığının ertesi günü) "şok bir haber"e ihtiyaçları vardı. Kamuoyu bu haberi tam üç buçuk
saat sonra 17.55'te ekranlarda flaş kampanaları çaldırıldığında öğrendi. "Suikast varmış gibi" konuşan haberler sayesinde!
Dikkat buyurunuz: Mumcu bu haberi saat 16.30 gibi öğreniyor. Uyutulmakta (veya beklemede) olan haberin patlatılmasına henüz bir buçuk saat var!
Mumcu'ya bu haberi verenler ona sadece "Teziç'e Suikast"tan söz etmiyorlar; aynı zamanda Anavatan liderine 367 konusunda "sil baştan" yaptırabilecek seviyede "etkili bir telkin"de bulunuyorlar. Cuma öğleden önceki saatlerde Mumcu etrafındakilere henüz karar vermeğini ifade ediyor. Öğleyin (13.00 gibi) yine bir telefon trafiği yaşanıyor ve nihayetinde Mumcu katılmama kararını açıklıyor... Mumcu'nun demokratik sürece son anda 28 Şubat'vari bir çalım atması üzerine MKYK üyesi Hüseyin Kocabıyık hemen istifasını veriyor. 25-27 Nisan arasında "Demokrasi Doktoru" Jekyll'ın "Mister Hyde"a dönüşmesine Kocabıyık tanıklık ediyor... Erkan Mumcu ve Mehmet Ağar'ı "kuvvetli telkinler"de bulunarak Meclis'teki ilk tur oylamadan uzak tutanlarla hemen ardından iki partinin birleşmesinde rol oynayanlar farklı kişiler olamaz... *** Aydın Menderes'in son söylediklerinden yola çıkarsak Mumcu'nun DYP ile birleşme konusunda da son ana kadar farklı düşündüğünü görüyoruz! Birleşmeden kısa bir süre önce Mumcu Menderes'i ziyaret etmiş. Güneş yazarı Talat Atilla'ya konuşan Aydın Menderes, Mumcu'nun kendisine "DYP'yi dışlayan bir çözüm bulmalıyız. Ağar'lı DYP, AKP'nin dümen suyuna girdi. DYP ile bir yol haritası çıkarmak mümkün değil" dediğini aktarıyor. Mumcu bu ifadeleri yalanlasa da Menderes sözlerinin arkasında; şahit olarak ziyarette yer alan Hüseyin Kocabıyık'ı gösteriyor. Kocabıyık da Menderes'i teyit ediyor... Böylelikle, Ankara'daki "Olay Yeri İnceleme" raporunun siyasi ayağı tamamlanmış oluyor! alsancak adlı üyemizden alıntıdır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : Mayıs 09, 2007, 03:30:17 ÖS » |
seyman
|
haklısın dostum beraber karar alacaklarını söylediler... ancak; sayın Ağar c.başkanlığı seçimi için mecliste 184 kişi yeterlidir demişti. ayrıca 367 nin mahkemelere taşınmasının yanlışlığını dile getirerek halkın partisi olduğu izlemini vermişti ama son gün oylamaya katılmama kararı alarak halkın değil devletin(anayasa+tsk)etkisinde kalan bir parti lideri olduğunu göstermedimi sence?:58: Erkan mumcu yu ikna edip meclise giderek Abdullah gül ün cumhurbaşkanlığına hayır diyecekti... milletvekilleri bizleri temsilen bu oylamaya katılmalıydı yani :58: ayrıca hergün hem doğru yol partisinden hemde anap tan toplu istifaları hep birlikte görüyoruz... bu istifalar neden? çoğu delege ve yöneticiler yıllarını verdikleri bu partilerden durduk yere neden istifa ediyorlar? hem rahmetli Özal hemde Adnan menderes son zamanlardada Demirel sürekli askeri darbe ve muhtıralarla karşı karşıya kalmadımı? bu saydığım liderlerin demokratik hakları engellenmedimi? e o zaman iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıracağız... bu istifalar boşuna değil dostum... bu insanlar eskisi gibi bilinçsiz değiller ve haklıyı haksızı ayırt edebilecek iradeye ve yürekliliğe sahipler...:72: :72: :72: :72: :72: umarım ilçemiz DYP ve ANAP yönetimi de gerçekleri bir an önce görürler... gerçekleri görmek meclise gelmekle iktidarın dediğine kuklalık yapmaksa işte biz buna karşıyoz çelik çomak oyununu unutmuşa benziyorsun gonlünü almak okadar zorki işte bunu yapamadılar hem dönüp aynı nakaratı soylüyorsun 184 kişi yeterli demesi hiç kafanı yorma ben gelicem anlamını taşımaz elbette onlarında bir yürütme kurulu, karar mercii vardır karar onların fikir onları
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : Mayıs 09, 2007, 03:31:47 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
28 şubatçılar ismet sezgine DTP yi kutdurmuşlardı hani şu şemsiye amblemli parti Bindelik dilimli oy almıştı:confused: :76: 27 nisancılar da bu iki partinin birleşmesini uygun gördüler, ne diyelim , büyüklerimiz 111 iyisini bilir ama halkımız daha iyisini bilir:confused: :67: benim tahminim önceki seçimde 2 partinin oyları TOPLAMI/ 2
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #14 : Mayıs 09, 2007, 03:47:45 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #15 : Mayıs 09, 2007, 03:54:58 ÖS » |
|
since
|
gerçekleri görmek meclise gelmekle iktidarın dediğine kuklalık yapmaksa işte biz buna karşıyoz çelik çomak oyununu unutmuşa benziyorsun gonlünü almak okadar zorki işte bunu yapamadılar hem dönüp aynı nakaratı soylüyorsun 184 kişi yeterli demesi hiç kafanı yorma ben gelicem anlamını taşımaz elbette onlarında bir yürütme kurulu, karar mercii vardır karar onların fikir onları tabiki dostum onların yürütme kurulları karar merciileri var....:72: :72: ancak anap ve dyp den hemen hemen hergün istifa haberleri geliyor durduk yere neden partideki yüzlerce binlerce delege ve yönetici istifa ederki?  :58: bu istifalar boşuna olmasa gerek ne dersin dostum tabiki karar sayın AĞAR ve sayın MUMCU nundur... 22 temmuz günü 27 nisan c.başkanlığı seçiminin yankılarını göreceğiz elbette... ülkemiz için hayırlısı ne ise o olsun dostum....:72: :72: :72: :72:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Mayıs 09, 2007, 04:41:05 ÖS » |
seyman
|
tabiki dostum onların yürütme kurulları karar merciileri var....:72: :72: ancak anap ve dyp den hemen hemen hergün istifa haberleri geliyor durduk yere neden partideki yüzlerce binlerce delege ve yönetici istifa ederki?  :58: bu istifalar boşuna olmasa gerek ne dersin dostum tabiki karar sayın AĞAR ve sayın MUMCU nundur... 22 temmuz günü 27 nisan c.başkanlığı seçiminin yankılarını göreceğiz elbette... ülkemiz için hayırlısı ne ise o olsun dostum....:72: :72: :72: :72: yer bulamayanlar tabiki gidecek tabiki kötüleyecek siyasetin cilvesi bu biri gider beşi gelir demokrasi ülkelerinde bu mutlaka olur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : Mayıs 10, 2007, 07:53:36 ÖÖ » |
|
since
|
yer bulamayanlar tabiki gidecek tabiki kötüleyecek siyasetin cilvesi bu biri gider beşi gelir demokrasi ülkelerinde bu mutlaka olur... haklısın dostum siyasetin cilvesi...bakalım 22 temmuzda biri gidip beşimi gelecek,yoksa beşi gidip birimi gelecek hep beraber göreceğiz ALLAH(C.C.)nasip ederse...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Mayıs 10, 2007, 07:54:22 ÖÖ » |
|
since
|
kadir talyurt; İki parti DYP ve ANAP ikisinede daha önce oy verdiğim partiler.İkiside güya Demokrat Partinin misyonu iddiasına .İki liderde bazen demokrasi,dürüstlük ve milli iradeden dem vuruyorlar.C.Başkanı Gül olmuş veya olmamış çok önemli değil.Yıllardan beri ya darbeciler ya ataistler C.Başkanı oluyor.Hukuk çoğu zaman islam düşmanları ve ataistlerin yararına hiçe sayılabiliyor. 7 Yıldır Sayın N.Sezerin yaptığı ataist kadrolaşma Moğultayı bile aratır oldu.Bırak gerisini Menderesin asılmasından ve hukuksuz türban kararından sonra Anayasa Mashkemesinin en hukuk dışı karar vermesine demokrasiyi yok etmesine payandalığa ve Anaptan istifa eden başkan yardımcısının beyan ve doğrulamasına göre derin devletin ve darbecilerin ülkeyi dünyaya rezil eden hareketine ve özellikle CHP nin kuklası olarak bu darbeye yataklık yaptığından bunun izah ve affını Allaha bırakıyorum.Yazıklar olsun sınıf arkadaşım MUMCU.... :58: :58:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : Mayıs 10, 2007, 10:47:43 ÖÖ » |
pelitoğlu
|
bu birleşmenin tabana yansıyacağını sanmıyorum taban buna tepki göstereceği kanısındayım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : Mayıs 10, 2007, 01:02:04 ÖS » |
|
since
|
Bu milletvekilleri niye seçilir niye meclise gönderilir. Seçilen milletvekili meclise girip milleti temsil etmesi iktidarın kuklalığını yapmak mı oluyor. Yoksa oyunu kurallarına göre oynamayan güç odaklarının ekmeğine yağ sürmekmi oluyor? Halkın % 20 sini temsil eden fakat demokrası dışı her türlü dümeni çeviren bir siyası partinin dümen suyuna girmek mi oluyor? bir milletvekili niye seçilir güzel bir soru? cevabı:muhalefette isen her zaman meclisi sabote etmek için,yasaların komisyonlarda tıkanması için,sırf muhalefetlik olsun diye ülkede gerginlik çıkartmak için,baykal a ayak uydurmak için... millet onları mecliste temsil yetkisi vermek için seçip meclise gönderiyor ama onlar ne yapıyor milleti temsil etmemek için ellerinden geleni yapıyor millet iradesini bir yana bırakıp istikrar ortamını bozmak için bazı kurumları arkalarına alarak halkın temsilyetkisini tırpanlamak içinmi seçiyor millet sizleri? unutmayın ki ulu önder ATATÜRK ün dediği gibi... EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : Mayıs 11, 2007, 08:08:49 ÖÖ » |
|
since
|
ak koyum kara koyum 22 temmuzda ortaya çıkacak..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : Mayıs 11, 2007, 04:46:28 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #23 : Mayıs 11, 2007, 08:52:46 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #24 : Mayıs 11, 2007, 09:48:12 ÖS » |
seyman
|
Dostum; İster iki ay sonra ister altı ay, sandık ortaya gelecek... Peki, CHP ile el ele, Ahmet Necdet Sezer'in Çankaya'daki süresini uzatmış, 'siyaset mühendisleri'nin etki alanına girerek demokrasinin kanallarının daraltılmasına yardımcı olmuş ANAP ve DYP'liler millete ne diyecek, nasıl oy isteyecekler?  dostum Mehmet ağarın bu konuda bir açıklaması oldu o seçimin hemen arkasından ben telefonla aradılar ve şunu söylediler o meclise geleceksin ve abdullah güle oy vereceksin diye tehdit ettiler diye bende gelmicemi vurguladım dedi sen tuttumuşsun halen siyaset mühendislerinini etkısı altınta kalmı bilmem ney sen kapalı kutunun dışına bakıyorsun peki içinde ne var bunu düşünen varmı ? resmen söledi chp yi desteklemiyorum meclise gelmicem diye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : Mayıs 11, 2007, 09:55:11 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #26 : Mayıs 12, 2007, 10:19:09 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
Dostum; ANAP ve DYP'liler millete ne diyecek, nasıl oy isteyecekler?  bunu ben de çok merak ediyorum doğrusu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : Mayıs 12, 2007, 10:21:08 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
bu birleşmenin tabana yansıyacağını sanmıyorum taban buna tepki göstereceği kanısındayım katılıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : Mayıs 13, 2007, 10:26:12 ÖÖ » |
seyman
|
haklısın dostum siyasetin cilvesi...bakalım 22 temmuzda biri gidip beşimi gelecek,yoksa beşi gidip birimi gelecek hep beraber göreceğiz ALLAH(C.C.)nasip ederse... sadece gidenlerini burada yansıtmak yanlı potansiyel sergilemek anlamını taşır bence orta yollu yorumculuğu unutmuş gibisin dostum işte biz hep bundan kaybediyoruz. herkesin mutlaka eksilerinin yanında artılarıda vardır. aslolan her ikisini birden dile getirmektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : Mayıs 13, 2007, 05:52:18 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
dostum Mehmet ağarın bu konuda bir açıklaması oldu o seçimin hemen arkasından ben telefonla aradılar ve şunu söylediler o meclise geleceksin ve abdullah güle oy vereceksin diye tehdit ettiler diye bende gelmicemi vurguladım dedi sen tuttumuşsun halen siyaset mühendislerinini etkısı altınta kalmı bilmem ney sen kapalı kutunun dışına bakıyorsun peki içinde ne var bunu düşünen varmı ? resmen söledi chp yi desteklemiyorum meclise gelmicem diye hadi mumcunun akp ile özel hesapları vardı, ya ağar? ağar demokrat olsaydı muhtıradan sonra (en azından) bişeyler der ya da yapardı, ki çok şey yapabilirdi,.. kendi düşen ağlamazmış, bunlar hesap kitap işi herkesin hesabına saygımız var ama ağar'ın chp'nin taşeronluğuna düşmesi çok acı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|