« Yanıtla #30 : Haziran 30, 2006, 01:22:02 ÖÖ » |
hatipoğlu
|
manisa halkı kendi evladını seçmeliydi bence ithal başkanların napcağı ortada bütün Türk halkı kendi evlatlarını seçmeliydi. Sahi manisada kaç Türk kaldı bilen var mı?
|
|
|
|
|
|
:cik:
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : Haziran 30, 2006, 01:25:23 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #32 : Haziran 30, 2006, 01:30:16 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #33 : Haziran 30, 2006, 02:52:31 ÖÖ » |
|
gofur
|
Ülkemin topraklarının ne kadarı yabancılara satıldı? Hangi fabrikaları, şirketleri ve de stratejik kuruluşları kimlere peşkeş çekildi? Bu yanlıştan bir an önce dönmek lazım. Avrupa birliğine gireceğiz diye bu kadar taviz çok fazla. Kanıma dokunuyor. Çocuklarıma, torunlarıma yaşayabilecekleri Türkiye diye bir ülke bırakamamaktan korkuyorum. Dostum sakin ol ya.. Daha bizler varız 300 milyonluk türk dünyası var her ne kadar ayrı telden çalsakta... Sen rahat ol it ürür kervan yürür....
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #34 : Haziran 30, 2006, 08:20:53 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #35 : Haziran 30, 2006, 08:40:41 ÖÖ » |
|
since
|
Manisada kaç kişi Türkçe konuşuyor bunu bilen var mı. şehirlerimiz, topraklarımız birer birer işgal ediliyor farkındamıyız? manisanın özellikle horozköy bölgesine küçük diyarbakır diyorlar... adamlar karınca gibi çoğalıyorlar.. manisanın her tarafını sardılar.. şu anda tahminim Manisanın %40 ı ancak Türkçe konuşuyordur...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #36 : Haziran 30, 2006, 10:35:13 ÖÖ » |
|
gofur
|
Arkadaşlar herşey her alanda güçlü olmakla alakalı.... Ondan sonra istediğinizi yapın genede sevilirsiniz... Cezayir de özellikle başkentte halkın tamamına yakını Fransızca konuşuyor.Gençler geleceklerini Fransada şekiillendirmek istiyor... En son yönetmen Fatih akın dedi ki''Ben rüyalarımı Almanca görüyorum'' Cezayir Cumhurbaşkanı Fransaya sitem etti sonrada tedavi için Parise gitti.. Bizlerde bu farklılıkları içimizde eritebilirsek ne ala... Eritemezsek iyi oynayan kazanır.. Valla geriyede başka seçenek kalmıyor...
|
|
|
|
|
|
[COLOR="Red"]HEPİMİZ TÜRK'ÜZ[/COLOR][COLOR="Red"]Kansızlık yoksa...[/COLOR]...
|
|
|
« Yanıtla #37 : Haziran 30, 2006, 01:42:15 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #38 : Haziran 30, 2006, 02:48:54 ÖS » |
|
h.kara
|
Ülkemin topraklarının ne kadarı yabancılara satıldı? Hangi fabrikaları, şirketleri ve de stratejik kuruluşları kimlere peşkeş çekildi? Bu yanlıştan bir an önce dönmek lazım. Avrupa birliğine gireceğiz diye bu kadar taviz çok fazla. Kanıma dokunuyor. Çocuklarıma, torunlarıma yaşayabilecekleri Türkiye diye bir ülke bırakamamaktan korkuyorum. çok haklısın kardeş ama ben her zaman yazıyorum bu sitede aynı şeyleri yazmaktan gına geldi siz diyeceksiniz kardeşim sende saplantımı bu diye aama evet bende saplantı bu seninde dediğin gibi yabancılara yada yerlilere (öyle sanın siz) satılan kuruluşlar. yabancılara fazla para karşılığında satılan (halk tarafından) araziler falan .yarın bir gün bizler artık buralarda köle gibi çalışacağız. sen torun larından bahsetmişsin bende diyorumki daha bizim kuşığımız hadi çocuklarımızın kuşağına bırakılacakbir Türkiye kalacak.ama türklerin değilde abd ve ab nin boyunduruğu altındaki bir ülke olarak kalacak. ben germek istemiyorum ortamı ama bu bi gerçek. dünün haberi kıbrıs konusunda anlaşılmasılmazsa müzakereler tamamen dururmuş. dursun kardeşim ( bunu başbakanımız da söylemişti geçenlerde ama ne kadar samimiydi? ) girmeyelim kardeşim biz abye onlar bize gelsin yalvarsın biz sizi aramızda görmek isteriz diye yada sende türk birliğini kur kardeşim. topla bütün türk devletlerini bir çatı altına ve büyük türk birliğini kur kendi liderliğinde. olamazmı? tabiki olur ama millet olarak biz isteyelim yeterki.......
|
|
|
|
|
|
ya bu vatanı sevecen yada çekip gidecen yok başka ötesi
|
|
|
« Yanıtla #39 : Haziran 30, 2006, 02:49:41 ÖS » |
|
h.kara
|
bu kafayla bir adım ileri gidemeyiz biz kardeşlerim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #40 : Haziran 30, 2006, 07:21:59 ÖS » |
yaşararıkan
|
Yılmaz neden bu kadar alındın anlamadım.Herşeyden önce yersiz yurtsuz konuşmayın dediğin arkadaşlara saygısızlık olmuş.Kendini bilmez densizin birisi densizlik etmiş eleştirmek suçmu.Unutmayın iki yanlış bir doğru etmez.Kötü örnekte emsal teşkil etmez yanlış yapanlar hep eleştirilir neden alındın onu anlamadım.Yoksa sen aktif siyasetemi soyundun he.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #41 : Haziran 30, 2006, 09:42:25 ÖS » |
|
h.kara
|
ne dediğini ve kime dediğini anlayamadım ama....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : Temmuz 01, 2006, 01:53:38 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #43 : Temmuz 01, 2006, 02:03:16 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #44 : Nisan 03, 2009, 09:28:07 ÖS » |
arıkan
|
Manisada hesap soruldu arkadaşlar sonuç meydanda inşallah diğerlerindende sorulur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|