Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Akçakertil köyünde bir kız ölü bulundu

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Akçakertil köyünde bir kız ölü bulundu  (Okunma Sayısı 307 defa) Seçenekler Arama
« : Kasım 17, 2008, 08:32:13 ÖÖ »
Anonymous
Üye Bilgileri Selendili

Akçakertil köyünde bir kız ölü bulundu

2 Nov 2008

img60Selendi İlçesine bağlı Akçakertil köyünde genç bir kız, yatağında ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre Annesi Saniye BOZKURT’u 3 günlükken kaybeden 25 yaşındaki Eşe Hanım BOZKURT o günden bu güne kadar dayı Mustafa Ali KAYA tarafından bakılıyordu. Evde bulunanlar dün sabah saat 9.30 civarında yataktan kalkmaması üzerine odaya girdiklerinde Eşe Hanım BOZKURT’un öldüğünü fark ettiler.

Hemen dayı Mustafa KAYA Selendi İlçe Jandarma ekiplerine haber verdi.

Selendi Devlet Hastanesi morguna kaldırılan ceset, Cumhuriyet Savcılığı tarafından kesin ölüm sebebinin araştırılması için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

25 yıldır Eşe’ye baktığını belirten dayı Mustafa Ali KAYA,’’Eşe 3 günlükken annesini kaybetti. O günden beri benim evimde kalıyor.3 çocuğum var. Eşe benim yanımda çocuklarımdan dahe değerliydi. Geçen yıldan beri kalp ilacı kullanıyordu.’’ diyerek gözyaşı döktü.

Olayla ilgili Selendi Cumhuriyet Başsavcılığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı soruşturma başlattı.

Devamini Oku

Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Akçakertil köyünde bir kız ölü bulundu
« Posted on: Mayıs 22, 2012, 03:34:16 ÖÖ Â»

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv