Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 Ak Parti başkanlarından ilk ziyaret Selendi’ye

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Ak Parti başkanlarından ilk ziyaret Selendi’ye  (Okunma Sayısı 387 defa) Seçenekler Arama
« : Eylül 20, 2005, 12:44:19 ÖS »
Selendi
Elhamdülillah Fenerliyim
Administrator
Üye Bilgileri Selendili

Daha bir hafta önce göreve getirilen AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfakar Gürcan ve Manisa Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilk ilçe ziyaretini Selendi’ye yaptılar. Selendi Belediyesi’ne bağlı Nazmi Gürcan Parkı’nda AK Parti Selendi İlçe Teşkilat Başkanı ve yönetim Kurulu Üyeleri ile İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Başkanı Mürsel Uçan ve partilerle bir süre sohbet eden Gürcan ve Çelik, “Bizi bu göreve layık gördükleri için onur duyduk.

Mürsel Uçan ve partilerle bir süre sohbet eden Gürcan ve Çelik, “Bizi bu göreve layık gördükleri için onur duyduk. İlçe ziyaretimizi ilk olarak Selendi’ye gerçekleştirmekten de ayrıca mutluluk duyuyoruz. İlçemizin eksiklerini ve yapılması gerekenleri İlçe Başkanımızdan,  Belediye Başkanımızdan ve İl Genel Meclis Üyelerimizden aldığımız bilgiler doğrultusunda gidermeye çalışacağız. İnşallah görevde olduğumuz süre içerisinde güzel çalışmalara hepbirlikte imza atacağız.” Dedi. Daha sonra AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ile birlekte Ankara’ya gitmek üzere Selendi’den ayrıldılar.

Elhamdülillah Fenerliyim
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: Ak Parti başkanlarından ilk ziyaret Selendi’ye
« Posted on: Mayıs 22, 2012, 03:29:56 ÖÖ Â»

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv