Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » Okullarımız » Selendi Çok Programlı Lisesi
 acı çekmek özgürlükse özgürüz selendice (emeklerimzn mükafatını elbet alacağiz)

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: acı çekmek özgürlükse özgürüz selendice (emeklerimzn mükafatını elbet alacağiz)  (Okunma Sayısı 1373 defa) Seçenekler Arama
« : Haziran 27, 2008, 04:14:05 ÖS »
latifem
Üye Bilgileri Selendili
*

acı çekmek özgürlükse özgürüz selendice (emeklerimzn mükafatını elbet alacağiz)

Bir selendi vatandası olarak çok sey yapabilirdk selendi için.Ama her sey için çok gec sayılmz.Ben inaniyorm ki nice keskin yetenekler var su yüzüne çikarılmayı bekleyen.bence kabiliyetini gördüğümz insanları desteklemeyi bilmeli ve yaninda olmalıyız.tabi onları kesfetmk de bi ayricalık ona sözm yok ama nadir de olsa bulursak sonuna kadr destekleyelim.öyle kücük yerden bile büyük cevherleri sunabileceğimizi kanıtlayalım herkese ve her zaman da güncelleyelim.Selendi yi her yere duyuralim.Bu yapılanlarn sonucunda olanlara sizler bile inanamayacaksinz...çok popüler olacağiz... Selendi için elimizden gelenin en iyisini yapalım ve bu konuda desteğinizi bekliyorm tüm selendililer......ilginize tsk ederm.
                                                                                                    Latife Bozkurt
                                                                                                      Lara/ANTALYA
                                                                                                      (DEDEMAN HOLDİNG)
« Son Düzenleme: Haziran 27, 2008, 04:16:49 ÖS Gönderen: latifem » Logged
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: acı çekmek özgürlükse özgürüz selendice (emeklerimzn mükafatını elbet alacağiz)
« Posted on: Mayıs 22, 2012, 03:07:15 ÖÖ Â»

« Yanıtla #1 : Eylül 10, 2008, 06:11:53 ÖS »
egeligenç06
Üye Bilgileri Selendili
*

Ynt: acı çekmek özgürlükse özgürüz selendice (emeklerimzn mükafatını elbet alacağiz)

sana canı gönülden katılıyorum tebrikler.
« Yanıtla #2 : Ekim 20, 2008, 02:29:42 ÖS »
semiş
Üye Bilgileri Selendili

Ynt: acı çekmek özgürlükse özgürüz selendice (emeklerimzn mükafatını elbet alacağiz)

hadi bakalim.
« Yanıtla #3 : Kasım 14, 2008, 10:13:23 ÖÖ »
gazipaşa
Moderator1
Üye Bilgileri Selendili

mutlu olmak için mutlu etmesini bileceksin

ben antalyada yaşıyorum ve gururla selendiliyim diyebiliyorum selendinin gelişmesini bende çok isterim ama bunu biz tek başımıza başaramayız büyüklerimizin konuya el atması lazım bizde onlara destek verebiliriz

insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
« Yanıtla #4 : Kasım 15, 2008, 01:36:30 ÖS »
xkadir85
ADAM GİBİ SELENDİLİ
Üye Bilgileri Selendili

fırsatı bulan herkes dışarıya kaçıyor.

[COLOR="Indigo"]aşkının ateşi her gece benimle yanar tutuşur ,
kalbim  özleminle dolar,
sabah olur ağlarım öğlen ağlarım ,
gece olur yine ağlarım
birgun gelir sende benim gibi benim için ağlarsın,
o zman sana tek sözüm ;
geç kalınmış ağlama zamanında gülmek gibidir[/COLOR]

http://bote.balikesir.edu.tr/~bote0323
« Yanıtla #5 : Kasım 17, 2008, 01:02:34 ÖS »
gazipaşa
Moderator1
Üye Bilgileri Selendili

fırsatı bulan herkes dışarıya kaçıyor.

bu laf banamı ben mecburen dışardayım görev icabı sizinde balıkesirle bağlantınız var galiba!....
uzaklarda yaşasakta kalbimizin baş köşesi selendiye aittir

insanların hayatlarına saygı duymaktansa,iftira atmayı tercih edenler, ruhlarındaki ezikliği hazmedemiyenlerdir
« Yanıtla #6 : Kasım 29, 2008, 02:05:30 ÖÖ »
Serk@N
Üye Bilgileri Selendili

somut adımlar atmak gerekir.
« Yanıtla #7 : Kasım 29, 2008, 02:53:09 ÖS »
gazipaşa
Moderator1
Üye Bilgileri Selendili

burda olmanıza sevindim serkan bey

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv