Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

+ ...:::Selendi Forum:::... » HABER BÖLÜMÜ » Selendiden haberler
 29 Mayıs Selendi Gazetesi Yorumları

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: 29 Mayıs Selendi Gazetesi Yorumları  (Okunma Sayısı 398 defa) Seçenekler Arama
« : Mayıs 29, 2006, 08:10:13 ÖS »
Serk@N
Üye Bilgileri Selendili

29 Mayıs Selendi Gazetesi Yorumları

yılmaztuna sana tekrar teşekkür ediyorum. selendiden haber almamızı çıkardığınız gazete sağlıyor.

bugünkü çıkan bir habere itirazım olucak. bekirağalar mahallesi sınırlarındaki köprü nasıl yapıldı demişsiniz. sınırda olduğu konusunda da emin değilim. önce olayı iyi okumak lazım. orası yıllardır süregelen bir sorun. her yağmur yağışında o dere dolmakta ve ulaşım yapılamamaktadır. ve birçok köy onlarca kilometre fazla yol katetmek sorunda kalmaktadır. yapılan bir eksikliği başka bir olayla eleştirmemek lazım. tamam diğer yol yapılmamış olabilir ama bunu ordaki köprü neden ve nasıl yapıldı, o zaman onu da yıkın mantığında yaklaşırsak hizmet alamayız.

bu vesileyle diğer bir düşüncemi aktarayım. bekirğalar neden mahalle olarak geçiyor onu da anlamış değilim. belediye sınırları içinde geçtiği için emlak vergisi,çöp vergisi gibi vergiler alınmakta. ama kanalizasyon gibi hizmetler yok.daha bir tane çöp arabasının geldiğini görmedim. eğer bir mahalleyse bunlarda olmalı,diğer mahallelerde olduğu gibi belediyeden tüm hizmetleri almalıdır.

tekrar köprü yapılması olayına gelirsek o köprünün oraya yapılması ne şartlarda sağlandı bilmiyorum ama bekirağalardan çok çinan köyünün mahallelerine hizmet edicek. o halde çinan köyündeki insanların bu köprünün yapılmasına yardım etmesinde ters bir durum görmüyorum.

haberde bahsettiğiniz diğer konu birkaç şahsı ilgilendirirken yapılmakta olan köprü gariban köylümüzü ilgilendiriyor. ikisinin arasındaki farkları görmeliyiz.
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2006, 08:15:33 ÖS Gönderen: Serk@N » Logged
Sponsored
Links

Links: 1

View Profile
Re: 29 Mayıs Selendi Gazetesi Yorumları
« Posted on: Mayıs 22, 2012, 02:37:31 ÖÖ Â»

Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv