Adalet ve Kalkınma Partisi Selendi İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, geçtiğimiz cumartesi günü toplanarak, hem geçmiş Anneler Günü’nü kutladılar, hem de yardıma muhtaç ailelere yardımda bulunabilmek için çalışma başlattılar. Toplantıya, Belediye Başkanı Mürsel Uçan, İl Genel Meclis Üyeleri Ulvi Özer, Orhan Tutar ve Mehmet Dündar ile AK Parti Selendi İlçe teşkilatı Başkanı Avukat Şener Alakoyun da katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Selendi İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Durdu Dündar, “Öncelikle burada bulunan bütün annelerin geçmiş Anneler Günü’nü kutluyorum. Bugün burada toplanmamızın diğer bir amacı ise, mahallerimizdeki fakir ve yardıma muhtaç aileleri tespit ederek, onları nasıl yardımcı olabiliriz bu konuda sizlerle fikir alış-verişi yapmaktır. Herkes gönlünden koptuğu kadarıyla ve çevresindeki yardımsever vatandaşların da katkılarıyla ne kadar yardım yapabileceği konusunda fikir beyan edebilir. Bundan sonra belirli periyodlar halinde gerçekleştireceğimiz toplantılar da elde ettiğimiz gelirle ilçemizde bulunan fakir ve yardıma muhtaç ailelere yardım eli uzatacağız. Toplantımıza katılan bütün kadınlarımızı teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra söz alan AK Parti Selendi İlçe Teşkilatı Başkanı Avukat Şener Alakoyun ise, konuşmasında kadınların toplumdaki önemine ve değerine değinerek, “Cennet anaların ayağı altındadır” diyerek, “Kadınlarımıza her kesimde ve ortamda ihtiyaç vardır. Bu nedenle onları her zaman hak ettikleri konumda bulunmaları açısından savunmalıyız.” şeklinde konuştu.
Toplum olarak her zaman birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğunu ve bu tür toplantıların daha sık gerçekleştirilmesi gerektiğini kaydeden Belediye Başkanı Mürsel Uçan ise, görev geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalar hakkında toplantıya katılanlara bilgi verdi.
Toplantının sonunda, toplantıya katılanlara pide ve ayran ikramında bulunuldu.