2 Nov 2008
Selendi İlçesinde iddaa oynayan 52 yaşındaki Bünyamin Demir isimli vatandaş 1YTL ile 5.062,50YTL kazandı. Oynadığı üç karşılaşmanın sonuçlarını doğru tahmin ederek Selendi’de şimdiye kadar iddaadan en çok kazanan kişi oldu.1 YTL’lik kupon oynayan Bünyamin DEMİR; İngiltere Birinci liginden Arsenal-Everton maçıyla 1’e 30.00,İngiltere ikinci liginden Burnley-Birmingham maçıyla 1’e 12.50 ve İpswich-Swensea maçıyla 1’e 13.50 kazandı. İngiltere liglerini tercih eden Bünyamin DEMİR Toplamda 5.062,50YTL kazanmış oldu. Talihli İddaa’cı Bünyamin DEMİR, Fenerbahçeli olduğunu belirterek,’’Cumartesi günü vakit geçirmek için maçlara bakıyordum. İngiltere liglerinden üç maç gözüme çarptı. O maçları oynadım. Aslında kupona Kocaeli-Fenerbahçe maçınıda ilk yarı 1 ikinci yarı 2 olarak oynamıştım. Kendim Fenerbahçe taraftarı olarak son haftalardaki düşüşü göz önüne alarak bu maçın sonucunun sıfır olabileceğini düşünerek kupondan son anda çıkardım. Ama o maç’ta tahmin ettiğim gibi çıktı o maçı çıkarmamış olsaydım 135.000,00 gibi bir para kazanacakmışım. Sağlık olsun
Devamini Oku