« : Temmuz 06, 2006, 02:05:00 ÖS » |
|
umutzi
|
Arkadaşlar 1 hafta yeni konu açmayalım diye bir öneri getiriyorum.Çünkü öyle çok konu eklemişiz ki arada da o kadar konu atlamışız.Hem nostalji olur hemde az görünen ve dikkatimizden kaçan konuları bu arada tekrar gündeme alırız.Ne dersiniz??
|
|
|
|
|
|
HEPİMİZ İNSANIZ...AZICIK AR DUYGUMUZ VARSA
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Temmuz 06, 2006, 02:09:34 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : Temmuz 06, 2006, 02:56:38 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
GÜZEL TEKLİF, benden tamam, seni kırmamız mümkün mü umut bey;) 
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
« Yanıtla #3 : Temmuz 06, 2006, 03:01:49 ÖS » |
|
umutzi
|
Şöyle yapabiliriz hatta.Güzel resim,karikatür ve güncel haberleri bunun dışında tutabiliriz dimi Hocam. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : Temmuz 06, 2006, 03:12:03 ÖS » |
|
reney45
|
Arkadaşlar 1 hafta yeni konu açmayalım diye bir öneri getiriyorum.Çünkü öyle çok konu eklemişiz ki arada da o kadar konu atlamışız.Hem nostalji olur hemde az görünen ve dikkatimizden kaçan konuları bu arada tekrar gündeme alırız.Ne dersiniz?? iyi fikir ama uyulur mu bilmem? teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
- [COLOR=darkslateblue]Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz.[/COLOR]
- Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz.
[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
|
|
|
« Yanıtla #5 : Temmuz 06, 2006, 03:21:02 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
Şöyle yapabiliriz hatta.Güzel resim,karikatür ve güncel haberleri bunun dışında tutabiliriz dimi Hocam.  evet olabilir... bazen konular çok hızlı ve acımasızca tüketiliyor, gerektiği gibi değerlendirilip, üzerinde durulmuyor. Tüketim toplumuyuz... malum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Temmuz 06, 2006, 03:26:37 ÖS » |
|
umutzi
|
iyi fikir ama uyulur mu bilmem? teşekkürler... Valla hepimiz aynı dili konuşursak olur gibi geliyor abi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Temmuz 06, 2006, 03:38:31 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : Temmuz 06, 2006, 03:41:05 ÖS » |
|
umutzi
|
ben yeni konu açarım arkadaş :icon_twisted: Reis seni sitenin ANA MUHALEFETİ PROVAKÖTÜRÜ ilan ediyorum kardeşim.....  :D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : Temmuz 06, 2006, 03:54:49 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : Temmuz 06, 2006, 04:10:24 ÖS » |
|
muhterem KILINÇ
|
ben yeni konu açarım arkadaş :icon_twisted: açamazsın, aç da ...... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : Temmuz 06, 2006, 08:24:56 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #12 : Temmuz 07, 2006, 01:48:58 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : Temmuz 07, 2006, 07:50:49 ÖÖ » |
|
umutzi
|
Evet diğer üye arkadaşların fikirlerini de alıp bugün bu konuyu netleştirelim arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : Temmuz 07, 2006, 10:23:46 ÖÖ » |
|
since
|
Şöyle yapabiliriz hatta.Güzel resim,karikatür ve güncel haberleri bunun dışında tutabiliriz dimi Hocam.  güncel haberler tanışma ve sohbet bölümleri hariç olabilir.. eski konuların güncellenmesi iyi olur...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #15 : Temmuz 07, 2006, 10:25:40 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #16 : Temmuz 07, 2006, 04:02:50 ÖS » |
|
cankurtaran
|
 umut abi sen öle bir doldurmuşunki iki gün girmedim yani atmışsın tüm teknoloji kaynakları gözlerim şaşı kaldı ben bu aralar az girebiliyorum isteğinizi yerine getiremiycem açarsam bağışlayın.bayan muhalefet olarak teşekkürler.ama sen biraz dinlen istersen baya yorulmuşun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : Temmuz 07, 2006, 04:20:03 ÖS » |
|
umutzi
|
 umut abi sen öle bir doldurmuşunki iki gün girmedim yani atmışsın tüm teknoloji kaynakları gözlerim şaşı kaldı ben bu aralar az girebiliyorum isteğinizi yerine getiremiycem açarsam bağışlayın.bayan muhalefet olarak teşekkürler.ama sen biraz dinlen istersen baya yorulmuşun Reis ben açarım dedi ya.Ona fırsat bırakmadım bugün.Oda pes etti sonunda yeni konu açmayacak  :D:D:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Temmuz 07, 2006, 04:25:45 ÖS » |
|
cankurtaran
|
Reis ben açarım dedi ya.Ona fırsat bırakmadım bugün.Oda pes etti sonunda yeni konu açmayacak  :D:D:D:D abi sen yorulmamışsın herhalde devam et o zaman son gaz kolay gele.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : Temmuz 07, 2006, 04:27:29 ÖS » |
|
umutzi
|
abi sen yorulmamışsın herhalde devam et o zaman son gaz kolay gele....  Ehuehu YILIKMADIM AYAKTAYIM  :D:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|