« : Haziran 08, 2006, 09:17:21 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
[SIZE="4"]aşkın akkoç[/SIZE] devlet hastanesi müdürlüğüne atanmış, hayırlı olsun, görevinde başarılar diliyorum, inşallah hayırlı hizmetlere vesile olur...
|
|
|
|
|
|
"Ufukta BAHAR var, unutma sakın !"
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : Haziran 08, 2006, 09:22:35 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
selendi imam hatipliler pilav gününde çok değerli merhum Ali merdun hocamızın kabri başında ziyeret edilmesi bir vefa örneği olarak takdire şayandı. tebrikler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : Haziran 08, 2006, 09:44:52 ÖÖ » |
|
since
|
aşkın akkoç devlet hastanesi müdürlüğüne atanmış, hayırlı olsun, görevinde başarılar diliyorum aşkın kardeşimize...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #3 : Haziran 08, 2006, 09:46:00 ÖÖ » |
|
since
|
selendi imam hatipliler pilav gününde çok değerli merhum Ali merdun hocamızın kabri başında ziyeret edilmesi bir vefa örneği olarak takdire şayandı. tebrikler... Ali Merdun u saygıyla anıyoruz...
|
|
|
|
|
|
Eşini beğen,İşini beğen,Aşını beğen ama KENDİNİ BEĞENME! ''Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!'' M.Akif ERSOY  
|
|
|
« Yanıtla #4 : Haziran 08, 2006, 09:48:37 ÖÖ » |
|
since
|
ayrıca;3 EYLÜL GAZETESİ çalışanlarını ve sahibine de teşekkürler... gazetemiz sayesinde başta ben olmak üzere şu anda ilçe dışında olmamıza rağmen ilçemizdeki gelişmelerden haberdar olarak biraz olsun ilçemize olan özlemimizi giderebiliyoruz....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : Haziran 08, 2006, 09:53:11 ÖÖ » |
|
since
|
Selendi Atlı Cirit Kulübü Manisa’da 1. Olduğu içi tebrik ediyoruz. Türkiye Şampiyonluğu yolundada başarılar diliyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : Haziran 08, 2006, 09:54:46 ÖÖ » |
|
since
|
Kaymakamlık tarafından düzenlenen Halı Saha Turnuvası 13 ilçe ve köy takımlarının katılımı ile başladı. turnuvaya katılan bütün arkadaşlara başarılar diliyoruz... ne yapsak bizde SELENDİ.COM ailesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : Haziran 08, 2006, 09:54:47 ÖÖ » |
|
since
|
Kaymakamlık tarafından düzenlenen Halı Saha Turnuvası 13 ilçe ve köy takımlarının katılımı ile başladı. turnuvaya katılan bütün arkadaşlara başarılar diliyoruz... ne yapsak bizde SELENDİ.COM ailesi olarak bizdemi bir takım kursak. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : Haziran 08, 2006, 10:08:51 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #9 : Haziran 08, 2006, 10:09:23 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : Haziran 08, 2006, 10:16:30 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #11 : Haziran 08, 2006, 10:16:43 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #12 : Haziran 08, 2006, 10:20:02 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : Haziran 08, 2006, 10:22:09 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #14 : Haziran 08, 2006, 10:26:13 ÖÖ » |
Serk@N
|
Kaymakamlık tarafından düzenlenen Halı Saha Turnuvası 13 ilçe ve köy takımlarının katılımı ile başladı. turnuvaya katılan bütün arkadaşlara başarılar diliyoruz... ne yapsak bizde SELENDİ.COM ailesi olarak bizdemi bir takım kursak.  katılan takımlar bellimi. onlarıda bilseydik iyi olurdu. selendi.com takımı çok geyik olur be ya. goller yerine esrpiler havada uçuşur:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : Haziran 08, 2006, 10:45:28 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
eskiden KAZIKLISPOR diye bir takım vardı, (1985-...) çok fanatikti... her maçları olay olurdu.,
demek ki her zaman holiganlık yapan birileri oluyor, bu da futbolun kötü yanı,
halbuki nedir yani: insanlar bir araya gelip can cana maç yapıp eğleniyorlar, spor yapıyorlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : Haziran 08, 2006, 10:45:31 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #17 : Haziran 08, 2006, 10:48:17 ÖÖ » |
şövalye
|
katılan takımlar bellimi. onlarıda bilseydik iyi olurdu. selendi.com takımı çok geyik olur be ya. goller yerine esrpiler havada uçuşur:D:D BİLDİGİM KADARIYLA HALILAR SPOR-MIDIKLI-FATİH GENÇLİK-ÇIKRIKÇI-BEKİRAĞALAR-TAVAK GENÇLİK-TURAN-SELENDİ GENÇLİK-ESNAF-KASAP- DAHA VAR AMA ONLARI BEN BİLMİYORUM..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : Haziran 08, 2006, 11:03:40 ÖÖ » |
|
|
|
« Yanıtla #19 : Haziran 08, 2006, 11:34:15 ÖÖ » |
|
muhterem KILINÇ
|
kazıklıspor,:) tefenspor, kürkçü... bunlar yok mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : Haziran 08, 2006, 11:54:02 ÖÖ » |
|
since
|
kazıklıspor yoksa tadı çıkmaz ki turnuvanın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : Haziran 08, 2006, 12:22:17 ÖS » |
ALPASLAN Yakup
|
eskiden KAZIKLISPOR diye bir takım vardı, (1985-...) çok fanatikti... her maçları olay olurdu., demek ki her zaman holiganlık yapan birileri oluyor, bu da futbolun kötü yanı, halbuki nedir yani: insanlar bir araya gelip can cana maç yapıp eğleniyorlar, spor yapıyorlar... Kazıklı köyünün kadın taraftarlar taş stoğu yaparlardı. Maçlar YİBO'nun üst kısmında yapılıyordu. Kazıklı Köyü-Kürkçü Köyü maçında Kürkçü Köyü maçı kazanmak üzereyken Kazıklı Köyünden bayanların taşlı saldırısına uğradılar. Kafa göz düz gidiyordu. Kürkçülü futbolcular YİBO'ya sığınarak canlarını zor kurtardılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : Haziran 08, 2006, 01:18:26 ÖS » |
|
|
|
« Yanıtla #23 : Haziran 08, 2006, 01:29:26 ÖS » |
|
yılmaztuna
|
O turnuvanın en iyi kalecisi seçilmiştim ben o zan YİBO nun üstünde yapılan turnuvada. Yukarı tefende oynuyordum. Şimdide Turanspor un takım kaptanı ve kalecisiyim bir babahindi halısahaya indi kalede gol yedimi? YEMEDİ (!) reis sana kolay gelsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : Haziran 08, 2006, 01:43:48 ÖS » |
|
since
|
O turnuvanın en iyi kalecisi seçilmiştim ben o zan YİBO nun üstünde yapılan turnuvada. Yukarı tefende oynuyordum. Şimdide Turanspor un takım kaptanı ve kalecisiyim bak işte selendi.com olarak takım çıkarsaydık Reis bizi kırmaz takımın kalecisi olurdu herhalde... turnuva maçlarından haber ve resimleri bekliyoruz.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : Haziran 08, 2006, 08:53:07 ÖS » |
|
Selendi
|
aşkıncım hayırlı uğurlu olsun
allah utandırmasın
sana güveniyorum
|
|